Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteka Międzywydziałowa
(1)
Autor
Chakraborty Subir K
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(1)
Język
angielski
(1)
Temat
Technologia żywności
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Fundamental food engineering / Subir K. Chakraborty. - Oxford : Alpha Science International Ltd, cop. 2014. - XVIII, [250] pag. varia : il. ; 25 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 66 z (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. Z 8697 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności